Första..

.. elfakturan var inte alls så hög som jag trodde den skulle vara.. eller också har jag varit sparsammare än föregående hyresgäst.. men gösta amalia så mååånga siffror o parenteser det är.. o jag är inte van vid sånt eftersom jag levt oelfakturerat förut.. loggade in på mina sidor o började kolla lite.. hmm.. finns det månntro något billigare avtal.. försökte kalkylera lite med hjälp av deras "lathund".. eeh.. Vad är Vad? Det känns som att det som står där är rena rama gallimattiasen.. *Pust & Suck* Ska nog gå in till konsumentvägledaren i morgon o fråga om de kan hjälpa mig tyda lite parenteser.. annars kan jag kolla om det finns någon 20p-kurs på universitetet..

Idag var jobbedagen rätt bra.. o alla var på plats och de akuta gick som rena rama dansen att fixa.. Jag är Tacksam för dessa dagar som är lätta att ta sig igenom.. o när jag skulle hem kom jag på att jag är så snabla tacksam att jag har så många bussar att välja på..

Både måndag o tisdag har jag inte orkat kliva upp o åka iväg till däckverkstan men i morgon Ska jag.. men jag bestämde att ajg inte behäver vara där klockan 7 när de öppnar.. halv 8 räcker nog.. risken finns att ajg inte kommer i tid till jobbet.. men jag förvarnade alla att jag evenuellt blir sen (o jag har flextid att ta ut).. de såg lite chockade ut.. men det bjuder jag på.. =o) 

Bästa norrmannen ringde.. han hade varit o sett UIK vinna mot hans fotbollstöser, fast han är litte gla i en UIK-tös så han förstärke mina tösers hejjaklack..
 
O nu blir det en kopp varm choklad o några hårdbrödsmackor med västerbottensost.. sen känns det som att jag kommer att sova som en liten oskyldig ängel.. förhoppningsvis hela natten.. skulle jag råka vakna så är jag nog inte så oskyldig som jag vill tro.. men det är nog bara ett hjärnspöke..

Kommentarer
Postat av: Inga M

Oj, va gott det låter med varm choklad o hårt bröd med västerbottenost! Skit också att inte tåla mjölkprodukter!!

Visst är elräkningen ett mysterium. Den som har konstruerat betalningssystemet och fakturorna borde ha något slags pris för bästa krångelmakarna. Det måste vara ogörligt för de flesta normala människor att tränga igenom denna djungel av beräkningar av tidsintervaller och olika typer av avgifter till de företag som är inblandade i eldistributionen.

Postat av: Excessa

Inga.. Ja, det är rena rama njutningen.. En jobbkompis tål inte heller mjölkprodukter men har tabletter som hon tar när hon ibland "fuskar".. och det funkar.. men jag vet inte HUR mycket otålig hon är.. Testat det?

Åh, så skönt, jag är rätt normalfuntad då.. hmm.. på gott och ont *skrattar*

2006-11-01 @ 20:57:45
Postat av: Inga M

Tyvärr tål jag inte mjölkprotein eller gluten och då hjälper inga tabletter i världen.

2006-11-02 @ 23:13:13
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback