Hämtade Björn..

eller i alla fall biljetten, på lunchen.. för hur skulle de se ut om jag kom bärandes på en björn.. för det första så är jag inte så stor o stark.. o så är björnar lite farliga.. eller rättare sagt så kan det nog vara livsfarliga..
När jag kom tillbaka så berättade jag det för de andra i lunchrummet.. några började säga att honom skulle även de vilja se.. men, ska vi inte ta o gå.. och till slut bestämde sig i alla fall tanerna M och M att de också ska se Björn.. så nu får jag trevligt sällskap till konserten.. hmm.. månntro de kommer tränga sig före mig o slängpussas med honom.. o tanterna är lite mer stabila än jag så då vette 17 hur det går..

Saknar T som jag har sms:at med i snart, kanske tillomed över, 3 år.. dagliga sms som i stort sett inte handlar om mycket annat än en liten omtanke.. och ofta har vi pratat en stund om vardagliga händelser som ibland är svåra.. nu har jag inte hört något från honom sedan i lördags.. och hans mobil har varit avstängd sedan i söndag.. han är långtidssjukskriven med en själ trasig som en helt sönderrostad bil.. med bara ett underrede och en knackig motor som ibland inte vill starta.. Misstankarna finns att han till slut lyckats med det han ibland önskat.. att inte finnas till.. att motorn till slut vägrade starta.. och underredet inte orkade bära.. och när man mår så dåligt så tänker man inte på andra.. Visst, han kanske bara blivit av med mobilen, men han vet var jag heter och bor och kan leta upp mitt hemnr om han mot förmodan skulle glömt det.. innerst inne är han omtänksam.. bland annat så anmälde han sig, trots katastrofal ekonomi, till Rädda barnens månadspeng.. Kanske har en "bara" en djup och lång depression.. simmar med näsan knappt ovan vattenytan.. men det kan ju också hända han träffat någon och blivit upp över öronen kär.. och tillbringar varenda vaken, och sovande, minut med henne.. åh, vad jag önskar att det är så.. att det är kärleken gjort honom blind för omvärlden.. för när man väl kommer honom nära så är han en människa fylld med empati och humor.. Jag tror jag ska skicka ett brev till honom.. ett brev med en varm omtänksam kram.. förhoppningsvis så kommer det inte att returneras till avsändaren..

I morgon blir nog en spännande dag på jobbet.. jag vet (?) att bästa Vickan kommer.. fast hon kände sig lite krasslig igår.. bästa jobbkompisen ska egentligen vara ledig, men kanske blir ledigheten uppskjuten.. det vet jag inte förrns i morgon när jag kommer till jobbet.. chefen var in idag men mådde inte alls bra så hon åkte hem igen.. o vem vet om jag vaknar när klockorna ringer i morgon bitti.. är trött och utmattad.. men det beror bara på för lite personal på jobbet..

Trött på livet är jag inte för jag hann flirta idag också.. o eftersom jag hade sen lunch idag så skulle jag egentligen fått njuta av ensamheten en halvtimme.. men plötsligt så hade jag sällskap.. och det kom antydningar om singelliv.. kanske jag ska våga mig på att singla lite jag med.. annars kan jag ju göra som någon kändis gjort.. fixa en tröja som glittrar ut budskapet.. Nää, är ju litte blyg jag så det får nog vara.. i alla fall ikväll..

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Ja, så är det .., alltid denna längtan som man bär inom sig ...

2006-10-25 @ 21:54:35
Postat av: petra

jag har börjat en liten serie utmaningar gällande gamla filmer på min blogg - välkommen!

Postat av: En liten tant

Det är jobbigt när kontakter upphör på det vis du skriver om din sms-kontakt. Oron griper omkring sig och trots alla dessa nya kontaktvägar kan man inte hitta en person som inte har fast telefoni eller registrerad mobil. Ovisshet är något av det jobbigaste som finns.

Spännande... lunchsällskapet...

2006-10-26 @ 08:53:15
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Nina på Johangården

Hoppas att du får ett livstecken snart!

2006-10-26 @ 19:29:54
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

Elisabet.. jo, så är det.. det är bara att hoppas den en tar över resten livet..

Petra.. Åh, spännande.. kommer strax..

Tant.. jo, ovissheten är bland det värsta man kan råka ut för.. Om det inte handlar om lunchsällskap förstås.. då är det ju spännande..

Nina.. ja, oavsett vilket tecken det blir så blir jag glad.. eller tror jag för mycket om mig själv nu.. men ovissheten är det värsta..

2006-10-26 @ 21:14:21
Postat av: Lena

Sträck på dig tösen och ta nu Björn med storm...du vet vad du kan och vad du vill, gör det!Vad har du att förlora?

2006-10-26 @ 23:08:04
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Excessa

Lena.. hmm.. oskulden kanske.. alltså som i oskyldigt ohämmad omtanke och tacksamhet för hans livgivande uppträdande.. mmm.. Ja, för detta ska jag sträcka på mig o nå ända upp till himmelen.. o så ska jag fråga tant M och tant M om de tänker ta med kameran så de kan knäppa mig och på så sätt föreviga min slängkram till Björn..
Och i ett svagt ögonblick lovar jag att om så blir fallet.. så ska jag glatt, stolt och leende dela med mig av händelsen.. *inspiration kommer från en underbar människa som stolt delar med sig av sina leenden* O det är underbart vackert.. och bilder att bevara i minnet..

2006-10-27 @ 22:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback