I valet..

.. och kvalet.. bio.. eller inte bio.. till slut blev det inte bio.. axlarna längtade hem till vetekudden.. fast nu hittar jag den inte..skumt.. jag hade den ju i helgen.. o jag trodde jag visste vars jag lagt den.. i och för så visste jag ju det då jag la den där jag la den.. på något bra ställe så jag skulle hitta den nästa gång.. pyttsan.. jag har letat överallt, till o med i kylskåp och frys.. garderober o byrålådor.. bortblåst.. kanske gammelhårbollen tog med sig den när han åkte i söndags.. fast det tror jag inte.. jag har nog för stor lägenhet som kan tappa bort saker här..
På hembussen satt jag o drömde om ett hett bad.. men jag har ju inget badkar.. undras om det finns hopfällbara badkar som man kan ta fram vid behov..

I dag på jobbet tappade tant M bort sin mat.. efter att ha letat överallt, som hon tyckte, i jobbköket så ropade hon på andra tant M o funderade på om det var hon som tagit maten.. sen öppnade hon ett köksskåp o där inne stod tallriken med maten.. o det var hon själv som ställt dit den.. Det är skönt att inte vara den ende som är förvirrad..

Idag fick jag de line dance-skivor jag beställt.. några låtar känner jag igen så nu kan jag börja öva på riktigt.. fast jag vet inte riktigt om jag ska lägga dansgolv på balkongen.. eller flytta ut soffa o TV dit o dansa inne i salongen.. fast om man tar små steg så behövs det inte speciellt många m2..

Så många jobb som vi fixat idag har vi aldrig förut gjort.. förra rekorddagen sa chefen att vi skulle gå ut o kka.. det har inte hänt än.. egentligen är jag inte så ledsen över det eftersom vi är en så liten grupp.. o utanför jobbet har vi inte många gemensamma pratsaker.. o så tycker jag att det räcker att umgås med dem på dagarna.. jag är väl lite osocial av mig.. och självisk.. för jag vill välja mitt eget sällskap på fritiden..

Såg dubbelavsnittet av Prison break igår.. Spännande var bara förnamnet.. nu ska den tydligen börja kl 22 på måndagar.. jahupp.. då förlorar de en tittare för att vara vaken till 23 avstår jag helst.. känner mig som en zombie dagen efter.. Men påstår jag att jag aldrig är uppe för länge så ljuger jag..

I kväll blir det dock inte en minut för länge.. trött o slut..  men 19,30 är en anings tidigt för min date med John Blund..

Kommentarer
Postat av: Inga M

Sympatiserar med Din tanke att jobba på jobbet och umgås på fritiden! Gillar inte att blanda ihop det där och göra kollektiva umgängesevenemang med jobbfolk på fritid (eller jobbtid heller för den delen!).

Postat av: Inga M

Hej igen!
Jag var precis inne hos Josephine o såg att Mette står över i skrivarcirkeln. Så Du får ta över den pinne jag skickade till henne; "När jag gick i skolan så var det....."

(Det är ett ämne jag skulle vilja ha själv någon gång och berätta om en liten tjej som jag minns!)

2006-10-11 @ 11:50:45
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Excessa

Inga.. Nej, jobb o fritid ska hållas isär!

Inga igen.. hihi.. Pinnen är mottagen!

2006-10-11 @ 18:30:54
Postat av: Inga M

Jag hör redan hur pennan raspar!
Lycka till!

2006-10-11 @ 18:47:31
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Man ska inte lägga saker på bra ställen... då är de spårlöst borta när man sedan ska ha dem. För dessa bra ställen har man redan då glömt att det var bra ställen.

2006-10-15 @ 16:52:37
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

Nina.. du har så rätt.. tror jag ska börja lägga saker o pinaler mitt framför ögona i fortsättningen.. eller i soffan.. för soffan försvinner inte i första taget..

2006-10-15 @ 19:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback