Mycket riktigt..

.. (minsann, jag har rätt ibland också :) blev dagen idag en väldigt spännande dag.. som vanligt var jag en kvart tidig, men jag tycker om o komma i tid.. det ger mig en stund att samla tankarna och ta en kopp kaffe.. o jag hann samla tankarna o fundera på vilka fler som skulle komma.. bästa jobbkompisen visste jag att hon skulle vara hemma, men chefen då.. och bästa Vickan.. strax innan 8 kom, tack o lov, bästa Vickan.. vid 9 ringde högstechefen o kollade läget.. hmm.. han lät lite bekymrad när han hörde att det bara var vi 2 där.. men han lovade prata med grannkontoret i uppland om de kunde hjälpa oss.. på eftermiddagen ringde chefen.. näjmän ojdÅ, ja, jag kanske kommer imorgon.. Nej, stanna hemma tills du är frisk så det inte kommer något bakslag sen.. så vi får väl se.. bästa jobbkompisen kände sig lite snuvug o febrig idag så vi får väl se vilka som kommer till jobbet imorgon.. ett vet jag bestämt i alla fall.. bästa Vickan kommer inte..
Undras just när de tänkt vi ska lära upp någon eller några fler bästa Vickor..

Det känns nästan som jag inte gjort någon nytta alls idag.. eftersom bara 2 linjer (normalt 3) in har varit öppna så har vi fått ta många samtal per skalle.. och många "akuta" ärenden har det vart.. men jag är glad att jag inte jobbar på akuten på lassa.. då hade det inte blitt mycket nytta gjort.. jaget hade nog mest svimmat både till och från.. o då hade jag säkert slagit i både huvud och brutit näsan så bloden sprutat.. o då hade jag ju måsta ta en säng från de akutfall som kommit in.. o det är ju inte bra.. för akutfallen behöver ju verkligen (för det mesta i alla fall) vård i en säng när de kommer dit..

Flirtat har jag förståss hunnit med.. både på fm-fikat, lunchen och em-fikat.. fast det blev väldigt korta och intensiva flirtar eftersom vi ransonerade rasterna Vickan och jag.. men det gjorde inget för jag riktigt kände vilken energikick det gav.. och konstigt nog så tycker jagets kropp om när skrattskrynklorna får leva sitt eget lilla liv.. o skrattskrynklor är underbara skrynklor.. o så smittas dom också.. uuunderbart!

Några gånger idag var jag tvungen att springa ut o blåsa ur hjärnan lite.. en gång kom en av dem jag ringer minst en gång/dag ut.. han hade varit upp o letat efter mig sa han.. aah, men jag var här.. vi hörs sa han o gick.. när jag kom upp så låg det en limpa på min stol.. gulliga han.. i och för sig så var det inte en nyttig fullkornslimpa.. men jag är över 18 och det var själva gesten som var gullig.. hmm.. månntro detta kan betraktas som muta.. men vi brukar, tittan som tättan, få fikabröd och andra saker.. en gång fick jag pistagenötter som kom direkt från Persien.. och ojojoj.. vilken skillnad det var på dem och de i affärerna..

Mitt i allt kaos idag så kände jag ändå tacksamhet att jag har det jobb jag har.. de flesta jag pratar med är underbara människor som, för det mesta, blir glada när jag ringer..

I morgon blir nog också en spännande dag på jobbet..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback