Premiäråkte..

.. buss till jobbet i morse.. lite nervöst var det allt för jag kan aldrig vara säker på att jag kliver på rätt buss.. hmm.. fast de flesta bussar är nog rätt så rätt.. bara jag som har lite resfeber imellanåt.. Men det är tur jag bor bara 1 hållplats från slut/börjanstationen för då finns det inte speciellt många felbussar att kliva på.. eller rättare sagt, det finns ju inga felbussar för mig.. fast det skulle ju bli lite tokigt o stå på fel sida vägen o bara åka 200 meter.. o sen måsta kliva av för att gå till hållplats 2 på min linje.. o om jag har riktigt mycket otur så hinner jag inte fram till min hållplats så då måste jag stå o vänta 2 minuter till nästa.. om jag har tur alltså.. har jag otur så blir det 15 minuters väntan.. Men 15-minutersväntan är jag van vid.. så var det innan jag flyttade.. alltså de gånger jag var i tid till bussen.. missade jag den bussen jag tänkt åka med fick jag vänta 80 minuter..

Jag gick ut 5 minuter innan bussen skulle komma.. hann kolla 7 gånger hur mycket pengar jag hade med mig.. läsa tidtabellen 6 gånger.. kolla klockan 17 gånger.. Men jag hann med den bussen jag tänkt åka med *glad* o bara 12 minuter tog det att komma ner på stan.. i morgon tror jag att ajg chansar o åker med direktbussen som går 35 över..

Hem tog jag bussen som gudiar runt universum o växthuset.. var nästan på väg att kliva av vid universum men eftersom jag inte visste om det var början eller slutet så avstod jag..

Det var i alla fall underbart att åka stadsbuss.. jag får ju reda på vars jag är o det brukar jag, lite till o från, inte ha någon aning om.. på länstrafiken har de inte alls samma service.. fast hur kuligt skulle det vara att hela tiden få reda på att man är på väg 363 hela tiden..

Jag ska absolut åka mer buss.. Uppriktigt sagt så är jag lite less på alla bilåkare som har på tok för mycket pengar.. ja, för det måste de ha.. varenda morgon jag tagit bilen så händer det att jag blir omkörd.. *huua mig* speciellt sen 1:a oktober.. då är det kostsamt att åka för fort.. o jag har inte de pengarna så jag fortsätter lunka på i den hastighet som står på skyltarna utefter vägen.. det blir mest ekonomiskt på det viset..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback