Varje torsdag..

.. känns det som att jag mest har lust o åka direkt hem efter jobbet, hoppa över line dancen o lägga mig i soffan.. men det gör jag ju inte.. lite tack vare att jag som drog med mig L till kursen.. visst skulle hon klara sig utan mig men det är bra att ha lite press på sig.. speciellt när orken känns som bortblåst.. Fast var torsdag så kommer leendet smygande när vi börjar gå igenom danserna och sen dansar dem.. ibland blir det många variationer och vändningarna brukar glömma bort åt vilket håll de ska.. men det gör inget.. Idag fick vi lära oss en dans som heter Black coffe.. många snurrar o vändningar o till slut kände jag mig som en tesked som snurrat runt i kaffekoppen på tok för länge..

Första torsdagen blev det 4 danser: »
Honky Tonk Stomp » Cowboy Boogie » Grundy Gallop » County Line
Andra torsdagen 2 danser: » 1000 Years (or more) » Yankee Turnabout
Tredje 1: » Matador
Fjärde 1: » Ghost Train
O så idag 1 till dans: » Black Coffee
Men tro inte att vi bara dansar 1 dans/ torsdag.. alla de andra ska repeteras.. Jag måste faktikst erkänna att jag ibland parar ihop olika danser o steg.. men det gör inget för då blir det ännu en kul variation.. o ändå finns det över 28 000 koreograferade danser..

På lördag är det klubbdans o både L o jag är lite sugen att åka dit.. alltså inte för fortkörning utan till dansen.. 18,30 börjar det så tiden är det inget fel på.. hinner nog hem innan jag somnar för kvällen..

Line dancers never make mistakes, they do variations!

Variationer

Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Jag minns att det var exakt likadant när jag sjöng i kör, för hundra år sedan... puh vad jobbigt det kändes, varje gång man måste åka dit... och oj vad glad man var när man åkte hem därifrån! :-) Vissa saker fattar visst inte hjärnan att man gillar - egentligen! :-)

Postat av: frktjatlund

Värsta hindret är många gånger den egna tröskeln. Orkar man kliva över den kan vad som helst hända.

2006-10-12 @ 22:48:19
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Excessa

VS.. Åj, är du sÅ gammal? *skrattar* Ja, hjärnan har en massa egna idéer som ibland inte alls är bra för kroppen..

frktjatlund.. Du har så rätt i det du säger..

2006-10-13 @ 22:34:56
Postat av: Visionary soul

Jajemensan, börjar närma mig 120-strecket nu! ;-)... och ibland är det kroppen som har egna idéer som huvudet inte är helt med på... har jag lite nyliga erfarenheter av... ;-)

2006-10-14 @ 21:31:06
URL: http://visionarysoul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback