Tänkte inte heller..

.. att det skulle bli bara ett litet c i förra inlägget..

Hade ju skrivit en lång text om mycket väl fungerande cykelbromsar, luftakrobatik, äventyr, ont krut o änglavakter.. men eftersom inlägget tog en stund att skriva så skulle jag kopiera texten med hjälp av Ctrl+c utifall jag råkade bli utslängd när jag skulle publicera det jag skrivit.. hmm.. hade aningens bråttom för när jag hade markerat texten så halkade på Ctrl-knappen o så bidde det bara ett litet c o innan jag hann reagera så klickade jag på Spara & publicera..
Ja ja, det är sånt som händer även den bäste och inget att gräma mig över.. I och för sig så tyckte jag att jag bollade lite underfundig med orden men hur jag gjorde har jag glömt bort.. o underfundighet kan jag inte producera på löpande band..

Men jag kom i alla fall både till o från jobbet helskinnad.. o bungyjump kommer jag nog aldrig att hoppa.. luftballong däremot skulle jag gärna vilja flyga med i..
Och apropå luft så kom jag i morse ihåg att ringa mina däckmästare så på torsdag klockan 0700 ska jag ringa på där.. månntro jag kan komma ihåg o fråga vad de tar för olje- och glykolbyte..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Ett litet c är väl bättre än inget i alla fall.

Postat av: Excessa

Nina.. Apselut!

2007-04-24 @ 19:13:42
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback