Veckans sista..

.. dag gjorde jag ingenting.. I alla fall om jag tänker på vad jag blivit itutad i mig är ingenting.. alltså jag gjorde ingen nytta alls.. fast det beror ju på hur man ser på saken nytta.. Vad är egentligen Nytta?
För många kanske det handlar om att;  Städa.. diska.. tvätta bilen.. tvätta kläder.. påta i trädgården.. laga god middag.. måla om huset..  mm mm mm
Alltså saker som andra kan se att man gjort.. o så kan man berätta om hur duktig man varit när man kommer itll jobbet på måndagen.. Vill man sätta en liten extraknorr på berättelsen så gör man ett tillägg som att; Jag var bara sÅ trött men jag gjorde i alla fall det..
Själv så sov jag länge i går, på veckans sista dag.. o efter en hel veckas arbete så kan det väl inte vara speciellt konstigt att man, Jag, är trött.. Sen åt jag en fruktansvärt sen frukost och efter den la jag mig, tillsammans med tröttheten, i soffan.. orkade inte ens öppna en bok för att kunna säga att jag varit kulturell.. inte ens radion fick lufta sig.. Nej, jag låg mest o bara zappade bland de TV-kanaler jag har.. Imellanåt så tog jag ett glas vatten eller en frukt.. till middag blev det te och några mackor..
Såg en skräckhumorfilm på 5:an som började kl 17,00.. I början av filmen visas en 10-sekunders rad i rutan att filmen är lämplig för människor från 11 år.. Aaahmen, Hallå? En lördag klockan 17??? Vad tänker 5:anplanerarna med? Filmen var lite sådär men det fanns scener där jag, en tant på 43, gömde mig bakom kudden.. men det var bara en littet ögonblick *sääkert*
Vid midnatt började en skräckis som jag tänkt jag ville se, men efter halva filmen stängde jag av televisionsapparaten o valde att göra sällskap med kudden.. Det var familj, barn och hundar inblandade o jag kände att det blev aningens för verkligt o då blev det lite för mycket..
Jag älskar ryslare och skräcklisar men då ska det vara om sånt som är aningens overkligt..

Vaknade strax innan Monkey world började på Discovery mix.. långfrukost med (nästan) 1 timme tillsammans med schimpanser och orangutanger.. zappade över till Dr phil där en kvinna högt protesterar mot den bild som visas upp av henne.. både filmteamets bilder av henne o det som systern och modern säger om henne är fel! Bilderna är manipulerade och släkten ljuger så de tror sig själv.. o hon är ju där för att få hjälp med sin son som inte mår bra eller skolpresterar det bästa som han kan.. Hon vill så väl för sin son och jag tyckte väldigt mycket synd om henne.. inte ens bilder fångade i deras vardag får henne att ens tänka tanken på att hennes egna handlingar finns eller spelar någon roll.. Jag valde att lägga mig o titta i taket istället för att inte följa det programmet. Bland annat för att jag själv varit där (o förmodligen kommer jag för alltid bära med mig det arvet)..
sen lurade i soffan en timme eller så.. Lyckades tima in Gilmore girls och fick mig en dusch av skratt och tårar.. igenkännande.. välbehövligt.. skönt..

Fullkornsköpebrödet har varit rätt okej. Har inte tittat vad det innehåller men det smakar som att det är väldigt mycket socker i det.. men det är nog bara inbillning.. däremot kändes 3 dagar alldeles tillräckligt nog så jag lyfte mig i kragen o satte en deg i köket en stund, sen smet den men på grund av att den var så smetig så lyckades jag fånga in den o forma den till lagoma paket som jag får njuta av 48 gånger.. eller rättade sagt 96 gånger eftersom jag kommer att dela varje njutning..

Nu ska jag bara ta hand om spättan som tinat o ligger på bänken o väntar på mig.. hmm.. det där sista tog jag för givet eftersom det inte finns någon annan att vänta på här.. Hursomhelst, hett ska hon få det..

O har jag tur blir jag klar med spättan innan Six feet under börjar.. 

Ja just det, nytta.. Nä, nå sånt har jag inte gjort.. har bara tänkt på jaget o jagets mående..

Kommentarer
Postat av: Pallas

Det är nyttigt att vila så du gjorde nytta!

Postat av: flasknosen

Hade tänkt säga precis som Pallas ovan. Så jag får bara hålla med istället.

Skräckfilmer gillar jag om de är lite realistiska och har en inneboende humor i sig. De blir läskigare då, tycker jag. Jag sitter i soffan och hinner inte fnissa klart och höja garden igen, förrän det händer nåt som får mig att hoppa högt. Hur nyttigt det är för sömnen, är det bäst att inte tänka på.

2007-04-17 @ 10:29:18
URL: http://flasknosen.blogg.se
Postat av: Excessa

Pallas.. Du är ju bara underbar! Vila, lurande och sova är väldigt nyttigt! Det får i alla fall mig att växa.. som människa menar jag, inte på bredden :-)

flasknosen.. Hålla med är helt okej om det känns bra.
Den där skräckisen jag såg var alltför realistisk o då blev det för mycket. Annars är jag nog som du, kan fnittra (och ifrågasätta varför i allsin dar aktörerna ska göra si eller så) o i nästa ögonblick hoppa så högt att huvudet slår i taket.. Underbart! Och jättenyttigt för sömnen för en vågar inte ge sig ut på sena nattpromenader utan sover istället..

2007-04-17 @ 22:00:49
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback