En Blind date..

.. skulle jag aldrig i livet våga gå på.. Harreguu, man vet ju aldrig vem man möte på en sån... Nähä, sånt får allt var för min del!

hmmm...

I somras var jag o fikade med en trevlig karl som jag aldrig hade träffat innan fikat.. Skulle gärna träffa honom igen men vi är väldans otidskompatibla.. Förmodligen är det inte meningen att vi ska gifta oss med varandra, men det gör inget..

I går var jag på bio med en annan karl som jag aldrig träffat.. Jag hade skrivit att jag har röda pjucks o röd skjorta, o ändå gick han bara förbi mig.. hmmm... Jahupp, då får väl Jag gå fram då.. Gick fram o frågade heter du xxxxx.. han flackade med blicken o var vääldans blyg men han fick i alla fall fram att det var han.. När vi köpt biletter (själv använde jag en fribilett så det kostade mig inget ;) så ställde vi oss o vänta.. Han stod hela tiden 1,5 meter från mig o pratade jättetyst.. när jag sa Va? o gick närmare så backade han..
Antingen hade jag himskans dålig andedräkt eller så fick han en inre bild av en gammal tant med hörlur o nåt sånt var det ju inte han hade tänkt sig..
Nåja, filmen, Disturbia, var rätt okej (o väl värd en fribilett ;), men det kändes väldigt tydligt att det var en engångsföreteelse att vi sågs..


Men träffa någon för en Blind date.. nä, det vågar jag inte..

Kommentarer
Postat av: En liten tant

Jag har nog inte hängt med i samhällsutvecklingen -var inte detta just en blind date? Modigt hur som helst.

Postat av: Excessa

Tant.. Nää, en blind date försigår väl i mörka restauranvrår där man trevar sig fram över varandra för man inte ser nåt.. Fast jag kan ha fel :-D

2007-08-19 @ 16:30:53
Postat av: Lena

Du är underbar....ser er framför mig....tror inte det handlar om andedräkten...uta han ville nog se vilken fägring han hade franför sig...du vet en del är långsynta...kramen lycka till med nästa...

2007-08-19 @ 16:42:45
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Excessa

Lena.. Ahaaa, tänkte inte så jag.. Men helt klart du har rätt, en del är långsynta.. Hoppas nästa är närsynt så han kommer riktigt nära.. returkramen till Dig..

2007-08-19 @ 19:02:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback