Trots kaos..

.. på jobbet och bästa jobbkompis som vab:at så har det varit en fånigt leende måndag eftersom minnesbilderna från i helgen har varit väldigt livliga.. Uunderbart! Kanske var det därför som kaoset redde ut sig.. i alla fall det mesta..

Sen känns det lite som att en av mina dejtvänner börjar komma närmare giftermål än den andre.. Fast vi har redan diskuterat giftemål o kommit fram till att ingen av oss har den minsta lust o gifta oss.. så jag inbillar mig nog bara..
Tyvärr blev tandläkartiden avbokad idag eftersom min tandläkerska gjort illa sig i handen o inte fick jobba.. ja det låter lite konstigt att jag tycker tyvärr, men jag har ju varit inställd på att göra det idag.. Fast de sista månaderna har gjort gott åt midjan så 1,5 månad till kan väl inte skada eftersom det fortfarande finns några små gram som gott kan försvinna.. hmm.. men jag misstänker det nog kan finnas andra anledningar att grammen försvunnit.. :-D

Ser fram emot onsdag o en massa pladder och skratt med L över en buffé efter jobbet.. torsdagen då vi får äta italiensk buffé o träffa en massa ringare.. fredag då gammelhårbollen kommer hit.. o söndag då det blir en teatervända med L..

Just nu känns Livet alldeles ljuvligt leende.. och det är här jag är.. vad som händer i morgon kan jag ändå inte göra något åt..

Kommentarer
Postat av: Blackout

Vad kul att ditt liv är på topp.
Veckans höjdare: terriern drog efter kanin och försvann i fjärran men, hör och häpna, vände och kom tillbaks så fort första visselpipssignalen hördes.
Detta lever jag på året ut :-)

Postat av: Excessa

Blackout.. Japp, just idag och nu är livet mycket skönt.. Vavava, menar du röda faran vände trots han var på jakt? Härligt! Underbart! Låter som att ni har hittat varandra och det gör mig väldigt glad. Gott!

2007-12-07 @ 18:26:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback