23,7..

.. täckgradebyxor i morse men det gjorde inget för jag hade ju kaffe hemma o täckbyxorna är stora, färgglada och värmande.. Fast jag använder dem inte inomhus samtidigt som jag dricker morgonkaffet..
Hann med (utan att stressa) 20-bussen och valde att hoppa av 3 hållplatser innan centrum och på så sätt fick jag en liten frisk promenad innan jobbepasset..

Inomhus vill jag gärna välja att temperera rummet till min fördel.. Tyvärr kan jag inte göra det på jobbet :-/ Ju lägre temperaturen är ute desto svalare (haha!) blir det inne eftersom jag sitter längst inne i ett hörn med stora oisolerade fönster på båda sidor.. emellanåt blir det lite väl mycket kallt i mitt hörn och det vet lillchefen om för jag har påpekat problemet i 4 vintrar! ! !
Förmodligen är jag lite knäpp eftersom jag inte säger till ännu mer på skarpen och istället bara klär på mig mer o arrangerar gardinerna i ett ovackert svep om fönstrena.. Fast i veckan vaknade hon o letade reda på en filt jag kan svepa om mig själv och jag känner mig lite varm och upptinad.. Tyvärr så tar nacken o axlarna en del av det där kalla så i eftermiddag och i kväll är jag en aanings stel.. Flera av våra närbelägna kunder som brukar komma in o beställa jobb förstår inte hur jag klarar av att sitta där.. Men vad ska jag göra? Strejka kanske? Äh, vi ska ju snart flytta o då blir det nog bra..

Fundilerar på att köpa en pilatusboll.. fast jag fick inte så många träffar på just den sökningen.. gymboll gav många fler.. Priserna varierar väldigt mycket men jag tror att det har lite o göra med märken hit o dit liksom med allt annat inom mode.. Hittade en för 99 kr på stans "gubbdagis" o jag tror jag testar en sån istället för de lux-varianten á la 300-500 kr, för tänk om träningen inte alls passar mig.. då blir det en dyr leksak som blir liggandes uppe på vinden..
För den delen så förstår jag inte varför Clas Ohlson kallas gubbdagis för jag tycker också om att gå där o filofisera o fantisera om saker jag fundilerar på att göra.. Hos jaget finns misstankarna att det är lika mycket tantdagis som gubbdagis.. ;-)

Nu har jag tillbringat kvällen med vetekudde under fleecefilten o axlar o nacke känner sig lite varmare så det är nog dags att uppsöka znarkofagen.. tror jag värmer vetekudden en sista gång o bäddar ner mig med den..

Ja, just det.. ! I morgon är det fredag :-)

Kommentarer
Postat av: Anne-Maj

Skrattar åt "gubbdagis". Här i Leksand har vi Shell som är deras gubbdagis och det läggs ner 15 februari och blir automatstation istället. Min make brukar köpa snus och tidning där. Förut tankade vi men med en Volvo och Volvokort så bytte vi, men han älskar gubbdagiset för det kryllar av f.d ishockeyspelare, supporters och spelare på dagiset. Undrar var dom ska ta vägen efter 15 februari?

Jag ska testa Hannas pilatesboll, om den klarar min matchvikt. Vågar inte göra det idag. Tänk om den går sönder och helgen är förstörd för henne. Måste kolla att den finns på ortens sportaffär innan. Hon använder den ofta, till att sitta, ligga, ha fötterna på.

Postat av: Excessa

Anne-Maj.. Va va va.. har Clas Ohlson i Insjön flyttat? Har prexis för mig att det ligger alldiles i närheten av Leksand, fast ibland vänder jag ju kartboken uppåner ;-)

Apropå pilatesbollar.. Letade ju på nätet o har för mig att det stod något om vilken vikt de klarade. Kika om det finns något märke o googla sen på det. Det verkar i alla fall väldigt spännade att träna kroppen på en sådan boll. Håller tummarna för att det går bra :-)

2007-02-09 @ 20:24:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback