På ont..

.. eller gott, valde jag bort line dancen i går.. Vid em-fikat så höll jag, bokstavligt talat, på att somna.. o jag menar inte att jag bara gäspade stort 17 gånger på 20 minuter, jag kände mig helt däckad helt enkelt. Jobbets bäbbemamma var hemma o VAB:ade och det gjorde hon helt rätt i för jag tycker att barn ska komma före jobb. Samma dag, i går, kom Nya Vickan första dagen o jag mitt lilla mähä försökte göra många och massa saker samtidigt.. I och för sig så lyckades jag med att inte skrämma iväg nya Vickan och det var en bedrift i sig för ett par gånger röt jag i till alla som var i rummet att skulle de babbla som ett kafferep kunde de väl gå ut.. Efteråt bad jag om ursäkt och förklarade att när det blir för mycket prat av många i vårt rum så hör jag inte, fast jag höjer o höjer volymen i headsetet, vad den i telefon säger o då rinner mitt humör ibland lite över.. Jag önskar att jag kunde be besökare (och jobbande) snällt sänka rösterna men allt händer på ett ögonblick, både deras möte och glädje i samtalet samt mitt reagerande.. Jag sitter i en liten björnsax för jag tycker inte att spontan glädje ska hållas tillbaka.. hmm..

På msn så peppade L mig att komma på line dancen och jag längtade dit.. tänkte åka hem o hämta skorna men somnade på bussen.. det kändes som det i alla fall.. vaknade (så det var nog bara en en liten lur) dock vid halvvägshemhållplatsen o hoppade av o tänkte jag piggnar till lite.. kände mig zoombieaktig på promenaden hem o när jag kom hem la jag mig i soffan o hann inte ens se början på de lokala nyheterna.. Totalt borta! Halvvaknade lagom till Medium o tog en kvällsmacka o sen somnade jag igen..
Vaknade trött när larmklockan ringde och hade mest av allt lust att strunta i att gå upp men det kan man väl inte för då får man säkert kvarsittning och det vill jag inte ha.

Morgonarna är dock en anings trevligare. Jag har hunnit med 20-bussen varje dag denna vecka o fått en skön kvarts-morgonpromenad genom ett vintrigt landskap.. jag har hunnit hämta en kopp kaffe, och kollat mailen, innan jag öppnat telefon.. det är sen när jag öppnat telefon som det dragit iväg all världens väg..
I går (och i dag) så inbillade jag mig att promenaderna gjort nytt o att volangerna minskat en millimeter eller så.. tyvärr tror jag de flyttat upp i huvudet istället för det känns som om innehållet i min medfödda hjälm bara växer o växer för var dag.. Någon som har ett större skallben att låna ut? Behöver bara låna det tills vi flyttar o får nya headset o nya lokaler o beslut på hur vi ska jobba när vi kommer dit.. osv osv osv..

Fick en fråga om after work o tackade ja på förmiddagen.. och ända till lunchtid så längtade jag för det var en speciell som frågade (fast det var bara som en jobbkompisfråga).. eller kanske det inte var det.. ;-)
Längtan höll dock i sig rätt länge ända till kunderna började ringa o säga att på måndag vlil ajg att X kommer hit! - Tyvärr, X är redan upptagen. Går det bra med någon annan? - Nej, det går det inte! Kan X någon annan tid på måndag då *snörp*? - Nej, jag är ledsen men X är upptagen hela dagen, liksom alla andra som eventuellt skulle kunna. De är liksom bokade redan för en vecka sedan! *ler elakt* Om Du vill kan jag fixa ett alternativ? - Nämen Det går ju inte! Dialogen fortsätter efter många om o men förstår kunden att enda alternativet att få hjälp är alternativet.. o vi fixar alternativet till kunden och meddelar detta..
Jag vet inte hur många gånger jag varit nära på att fråga kunderna om de verkligen tror att de kan ringa på fredag eftermiddag o få just sina önskamål tillgodosedda.. om de tror att de är de viktigaste kunderna.. Jag ger mig den på att om jag frågade om deras ärende är det viktigaste så sa de nog Ja! Skulle de förklara närmare så har de min fulla förståelse och empati, men med en helhetsbild så kan jag inte välja vare sig bort eller till något, för alla jobb är lika viktiga.
Vid 16-tiden kände jag mig katastrofal i sinnet och valde bort after worken.. det kändes som att det enda som fanns i mitt huvud var ett övertryck av jobbproblem och sånt har jag ingen lust att dela med mig till människor som jag bara (ja, jag har aldrig varit naken med någon av dem ;) fikarumskänner o som är på uppåtgående och positiva..

Det sägs att man ångrar sånt man inte gör.. men det är ju faktiskt upp till en själv att välja vad man inte vill, men ännu mer vad man Vill, göra.. I stället för att halvsovande sitta o förtvivlat leta efter poänger så fick jag iväg ett långt (menar långt som i Lååångt :) mail till en vän med en massa svammeltankar som behövdes fås ut.. Inget var mot henne men jag tror att hon kan ta mitt ordsvall.. o ibland behöver man, Jag, bara få ur mig saker som legat o pyrt..
Just nu känns det som att jag missade litegrann, men istället har jag "pratat" av mig så någon jag ångrar att jag inte gjorde si eller så känner jag inte.. Flirta kan jag göra en annan dag.. fast sånt har jag ju slutat med ;-)

Nu är det nog dags att sova lite igen.. gissar att jag gör det ända till söndag förmiddag någon gång.. Om jag nu inte känner för att se Hannibal rising eller Pans labyrint i morgon.. Men det är en helt annan fråga som inte berör mig just nu..

En *varm tankekram* till Dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback