I tanken..

.. föds viljan! Hmm.. det är nog inte jag myntat det uttrycket utan någon annan smart människa.. vem kommer jag tyvärr inte ihåg men orden okmmer jag ihåg.. o det är väl nog så bra..

Hela förra terminen fundilerade jag på att ta bussen till Line dance-kursen o sen gå hem.. och änteligen, efter flera månaders funderingar så gjorde jag just så.. tog en okänd buss mot ett håll jag knappt känner igen.. Det var spännande! Första halva resan var ju välbekant eftersom turen följer min vanliga busslinje men sen vart det pirrigt.. i och för sig kände jag ju igen omgivningen eftersom ett par lejonmadammer bor åt det hållet och jag ofta har visiterat L ända från början jag flyttade till stan.. Men jag har aldrig åkt buss åt det hållet.. Klarade av att hoppa av vid rätt hållplats o hittade lätt till kurslokalen, för jag har ju åkte bil dit flera gånger..
Redan när jag kom in i lokalen så kom leendet smygande i mungipan o först då inser jag hur mycket jag saknat danskvällarna.. Vi körde igenom några av förra terminens danser och jag upptäckte att jag, nästan, kom ihåg dem.. Sen blev det ett par nya.. och i takt med alla variationer blev leendet bara bredare o bredare.. och det var helt enkelt Uuunderbart!
Det var ett par nya killar med och de såg ut ungefär som jag gjorde första gången jag var där.. brett leende och vääldigt många variationer blev det..
En av killarna var bergsäker på att vi mötts någon annanstans, typ Lycksele eller Åsele.. Men det är ju 25-30 år sedan jag var på de platserna (och då var nog inte han född) så jag tror inte det.. Eller också tyckte han bara att jag var/är snygg o ville inleda en konversation.. ;-)

Ett par danser i väldigt högt tempo blev det på slutet och vi vart mycket varma.. skönt varma! L erbjöd mig skjuts hem men jag hade ju bestämt mig att promenera så då gjorde jag det.. Fast när jag började gå så ångrade jag mig nästa för till att börja med var det en skaplig uppförsbacke.. och sen många småuppförsbackar.. Fast det var ljuvligt att gå längs cykelvägen i skogen som var upplyst av varmt gulaktigt lampor.. Vitt på backen o knarrande kängor.. och inget trafikbrus som störde..
Jag hade uppskattat att det var ca 2km hem i så fall gick jag väldigt sakta för jag brukar promenera nästan 6km på en timme..

2 timmars effektiv kaloriförbränning rörelseenergi gör att jag känner mig skönt trött i kroppen.. Misstänker jag kommer att somna gött i natt.. speciellt benen kommer nog att vila skönt.. ;-)

Längtar redan till nästa torsdag!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Vad Du är spänstig! Och va kul att Du kan börja med linedance igen. Du skrev så entusiastiskt om det förra gången det begav sig. Förstår att Du inte har några problem med kilon som lägger sig på. Och visst sover man gott efter fysisk aktivitet.

2007-01-26 @ 07:00:11
Postat av: Excessa

Inga.. Jo, line dance är bara såå roligt! Känner mig ännu mer entusiastisk nu eftersom jag känner igen flera danser :-)
hmm.. äger ingen våg så jag kan inget säga om kilona.. men byxbälte har jag o det senaste 1,5 året har det krympt ca 10 cm *skumt* Är lite (? ;) pga det som jag försöker få igång rörelseenergin..

2007-01-26 @ 20:11:57
Postat av: Visionary soul

Det är väl klart att Lyckselepojken tyckte att du var snygg och ville få kontakt med dig! Fattar du väl... :-) Kul att det var så roligt att börja om! :-) Det ser kul ut, har funderat på det jag också... mamma berättade att hon nyss börjat en kurs där hon bor, och hon tyckte det var lika kul som du! :-)

Postat av: Excessa

Vs.. Nä, fattar ingenting jag ;-)
Line dance är mycket roligare att göra själv än att titta på :-) Jaha så du funderar.. fundera till nästa torsdag kl 18 i Sofiehems kursgård. Vi har bara gått en gång så hoppa in vet jag :-)

2007-01-27 @ 15:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback