Vintern..

.. kanske, änteligen, är på väg.. flera blå grader i går OCH i dag.. o så lite solstrålar mitt på dagen.. Några av dem träffar faktikst mig på förmiddagarna då de reflekteras i fönstren mittemot o sen nästan bländar mig.. o det är bara så underbart..

Vaknade strax före larmklockan i morse o fick idén att gå till ett busstopp som ligger aningens längre bort än mitt vanliga.. Tack o lov att jag valde att göra prexis som vanligt för jaget är väldigt osnabb på morgnarna.. Morgonpysslor ska tas i ett makligt tempo! Gröt, smörgås o kaffe, lite filofiserande o en dusch.. hmm.. behövs det verkligen 80 minuter till sånt.. Jo, för mig behövs det för sen går jobbet i 110.. fast i dag gick det nog bara i 85..

Ett tag så har jag haft känslan (fast det är mer än en känsla!) av att de andra inte gör mer än de behöver.. o varför skulle de göra annat när jag försöker slita häcken av mig.. Men eftersom jag har svårt för att peka ut nåt o ställa krav så har jag, de sista dagarna, ägnat mig åt andra jobb än de som är närmast kommande.. I och för sig så är det jobb som måste göras och det underlättar för oss om vi gör dem i god tid, så jag har ju inte latat mig.. bara släppt lite på kontrollen.. alltså min egen kontroll! Och när jag nu gjort så så släpper även en del av min irritation.. Det är rätt skönt.. Men jag känner, och vet, att jag har mer att jobba med angående det..

Halvvägs hem så hoppade jag av bussen o promenerade sista biten även idag.. hmm.. Förhoppningsvis så har jag inte tagit i för mycket utan försöker bara göra promenerandet till en skön avslutning på dagen.. Och eftersom det var minusgrader o aningens snö på backen så blev det en mycket skön promenad!

Nu är det dax att dansa lite på 4:n o jag hoppas det går bra för alla deltagarna.. :-)

Sen fick jag tips om Lewis kl 21 på 1:an.. alltså kommisarie Morse fd assistent som blir hans efterträdare..  Brittiska deckare är min passion..


Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Vintern kom till mig i går kväll. Jag gillar inte det, den är för sen och då kan det lika gärna vara.

Det värsta med norrland är att den mesta snön kommer i början på året... alltså de tre första månaderna. Jag är fortfarande inne på den linjen att när jag fyller år i början av mars ska det våras. Men icke då. Då vräker det ner metervis med snö.

Snön ska vara vid jul. Och jag vill ha en fortsatt skånsk vinter, så sörlänning jag är. Inte skåning...

Postat av: En liten tant

Jaja, det där med vintern kan jag vara utan men LEWIS tror jag kan bli bra! Saknar dock Morse.

2007-01-13 @ 13:57:36
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: Excessa

Nina.. Jag kan förstå din längtan fastän den är tvärsom mot min som vill att snön kommer tidigt o ligger länge.. Oavsett hur det bli till mars så tror jag att i alla fall solen har krypt fram från sitt ide till dess... för det har ajg beställt!

Tant.. Jo, saknade Morse jag också..

2007-01-14 @ 16:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback