Horoskop..

.. är kuliga.. Hittade mitt sommarhoroskop.. o det låter lovande..

Njut av lejonerotiken så länge den varaLejonet (23/7-23/8)


Älska i båthus, varför inte? Eller i en hammock, uppe på en höskulle eller på ett hotell vid havet? Lejonet är chosefri och struntar i detaljer, huvudsaken är att det händer något. Blir du förälskad i ett lejon blir din sommar garanterat något alldeles extra?. Lejonet är en oberäknelig vild bekantskap, oavsett om ni ses bara för en natt eller för ett helt liv. Man har aldrig tråkigt med ett lejon. Hon matar dig med hallon och leker kurragömma i en daggvåt trädgård. I nästa stund kan hon klä sig i en stygg liten lackdräkt och ge dig en kärleksstund du aldrig glömmer. Det manliga lejonet är lite väl stolt för sitt eget bästa ibland och han kan bli extra kattaktig om han känner sig svartsjuk. Då reser lejonet ragg och försöker förgöra sin rival med klös.
Lejon vet med sig att de är fantastiska sängkamrater och kan tycka att det är dumt att snåla med sina talanger, till sina partners förtvivlan. Njut av lejonerotiken så länge den varar.

Så förför du ett lejon: Lejon gillar att bli tämjda och tuktade, framför allt erotiskt. Kvinna, våga vara härskarinna! Ta kommandot och sätt lejonet på plats. Då kommer han lunkande till dig som en liten katt.

Lejonets favoritsex: Vilt, omtumlande och med riv. Klösmärken ingår. Lejon kan gilla bondagelekar, men bestäm reglerna på förhand.

Här träffar du ett lejon: Utomlands, på en vernissage (lejonet vill gärna känna sig konstnärlig) och på flygplatser runt om i världen.

Av Katerina Janouch


Hmm.. månntro jag måsta skaffa mig ett giltigt pass till semestern.. Eller reser man passfritt inom EU? Fast det räknas väl inte riktigt som utomlands eftersom vi är gemensamma med de flesta länder.. Äshan då, de menar nog utomläns o dit behövs inget pass..


Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Klart de menar utomläns... Man behöver inte alltid gå över ån efter vatten ju.

Postat av: Bloggblad

Det står i Expressen - alltså är det sant. Och jag ser att jag själv är en enorm förförerska...

2007-07-21 @ 23:22:01
URL: http://bloggblad.blogspot.com
Postat av: Excessa

Nina.. Nä, dumt gå över ån för man vet ju inte hur det ser ut där..
Bloggblad.. Jamen visst är det sant.. annars skulle ju jag inte vara en fantastisk sängkamrat o du inte en enrom förförerska..

2007-07-22 @ 16:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback