Egen frisörska..

.. är bra att ha.. Speciellt som jag, när jag väl börjar fundilera på klippning, vill ha tid nU! Omedelbart! Alltså inte i morgon!
Men det var nästan så att klipptiden blev inställd eftersom friskörskan glömt var hon lagt trimmerdistanserna.. Snabla slarverska.. Eller var det månntro vättarna eller vittrorna som gömt dem?

Nåja, efter en kvarts letande så kunde trimningen börja och jösta vad fort det gick för trimmern var ju ny och knappt använd, o bladen skar av vartenda hårstrå där det skulle skäras av..

Har man egen klipperska så slipper man också att gå o klia nacken hela dagen eftersom det bara är att ställa sig i duschen när det är klart.. Uundebart!

En nackdel med egen frisörska är dock att man måste sopa o städa själv.. Men det är ändå bara en liten nackdel för först sopar man av det värsta, och sen när man väl klätt av sig o stängt dörren så går det såå lätt att bara spola av golvet..

Största fördelen med egen frisörska är att jag kan, och får, bestämma klipptid alldiles själv.. en annan fördel är att det är väldigt mycket odyrt..


O nu blir det rocking Anders på Skansen.. Gillar Anders jag. Tänkte ett tag att jag skulle fria till honom men så kom jag på att det blir så snabla jobbigt att pendla så jag avstod..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Men... du behöver ju inte pendla. Det kan ju den där Anders lika gärna göra. Och hos mig klipps inte en millimeter av håret av. Trots att jag svär över att det är så varmt på sommaren med detta hår jag har.

Postat av: Excessa

Nina.. Snablar, tänkte inte på att han kunde pendla.. *skruvatillbakatiden10år?* Nä, tror itne det..
Vet hur det känns, har också tjock o tät man, så enda sättet o komma undan hjärnkokningen är, för mig, att snagga.. O det är sÅ skönt! :-)

2007-06-27 @ 21:18:28
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Blackout

Så behändigt...och så vågligt....säger jag som springer till frissan var 6:e vecka. Det innbär alltså att du är kort eller kortkort by now.

2007-06-28 @ 12:09:39
URL: http://blackout.blogg.se
Postat av: Excessa

Blackout.. Japp, väldigt behändigt.. Men jag är inte så våglig för nästan alla "riktiga" frisörer som fått fria händer i mitt huvud har klippt mig kort.. Fast nu är jag ju kortkort à la 12mm :-)

2007-06-28 @ 20:20:18
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Farsan Baloo

Hejsan
Jag vill bara påminna om att solidaritetsbloggen har en ny insamling igång. Den här månaden går våran hundring till forskning om hjärtsjukdomar hos nyfödda barn.
http://delameddig.blogspot.com
trevlig sommar / Marcus

2007-06-29 @ 15:14:31
URL: http://delameddig.blogspot.com
Postat av: Excessa

Farsan Baloo.. Tack! Ska ordna det i helgen!
Må även Din sommar bli skön

2007-06-29 @ 18:10:45
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback