Veckan..

.. har gått otroligt fort.. Förmodligen för att det, som vanligt, varit fullt upp på jobbet.. Fast i går hade jag måndag så kanske därför det känns som veckan bara försvunnit för det innebar ju att jag är ledig i morgon onsdag..

Tyvärr blev shoppingen i onsdags inställd men förhoppningsvis kan vi ge oss ut på tisdag eller torsdag..

Kom just på att jag snart huserat här i 1 år. Tittade i backspegeln o kom ihåg hur det var.. flyttkartonger överallt och funderingar om hur många kvadratmeter
fönster jag hade att tvätta.. Läser lite mer om vad som hände den veckan.. och mina ögon fylls med tårar när jag möter mina egna känslor.. Tankarna, saknaden och sorgen efter vovvsarna.. Visst finns de känslorna kvar men de tar inte lika mycket tid.. Kanske är det dessa ord som hjälpt mig på vägen..

Att tiden gått fort beror nog också på att jag fått ett antal svar på min annons.. En hel del går att bort redan från början då de enbart ställer frågor utan att berätta något om sig själva.. Eehmm, kanske är jag kinkig men jag är i alla fall så pass artig att jag tackar o skriver nej tack...
Några mejlar jag med några gånger men ofta faller allt ut i glömska eftersom vi är så fruktansvärt olika.
Sen finns det ett par stycken som har ett underbart språkbruk och de är rent livsfarliga.. När jag läser deras mejl så finner jag mig själv sittandes med ett leende på läpparna och en vilja att upptäcka mer.. Tja, vi får väl se vart det leder.. Vi har i alla fall bestämt att ingen av oss har bråttom så tiden får utvisa..

I onsdag så fick bästa jobbkompis o jag varsin kartong med personliga visitkort.. hmm.. Jag såg nog mest ut som ett frågetecken o sen skrattade jag.. Att de som har kundkontakt behöver visitkort förstår jag men vi, vi sitter ju "bara" i telefon.. Snygga var det också o dubbeltryckta med svenska på ena sidan o engelska på andra i elegant reliefpapper.. Men bj och jag kom överrens om att vi nu är VIP-personal ;-)

På torsdagslunchen cyklade jag iväg o lämnade tillbaka nyckeln till gamla kontoret.. När jag kom in i lunchrummet så tittar P med stora ögon på mig o frågar Vad gör Du här? F gick ju just iväg till er! Ooooppsi, vad fort det gick att lämna igen nyckeln o sen fara tillbaka.. ;-)
När jag kommer tillbaka så är det första jag möter F som leende sitter vänd mot dörren.. Själv släntrar jag in o försöker inbilla mig att detta varken är spännande eller roligt.. Hmm.. snabla kropp, den log o sträckte på sig o svängde mjukt med höfterna.. o sen stod den där o kråmade sig o försökte bjuda in denna härliga karl till äventyr på tu man hand.. hmm.. Det var nästan så det var på gränsen till skamlöst..  Tror minsann att denna kropp behöver gå en kurs i hur man behärskar sig..
Vi pratade en stund men min lunch var ju slut så jag fick lov att börja jobba.. När jag satte mig vid datorn så såg jag visitkorten o var bara (?) tvungen att visa för F.. o han sparade det.. hehe.. Jag var på väg att skriva mitt mobilnr på det men vågade inte.. hmm.. Jag undrar hur länge denna lek ska fortgå.. Spänningen finns ju där.. Säger han något annat så ljuger han för sig själv *s*

Hos Nina hittade jag en så skön låt som jag omedelbart föll för... I dag har den suttit som klister i huvudet.. till o med så mycket att jag tittade in i en musikbutik o letade efter den. Tyvärr fanns den inte..  youtubade lite o hittade en annan version..



Jag får nog försöka hitta någon näthandlare osm har den för springa i butiker har jag ingen lust med.. Eller kan man kanske beställa den i butiken? Misstänker de får snabbare leverans än jag.. hmm.. tål att tänkas på..

I morgon är det kurs.. Nä, studiecirkel.. Ska förbereda mig för den.. Tror dock att det blir mycket prat om målbilder efter förra veckan film o så några övningar..
Jösses, det är inte lätt att hålla i kurser.. Frågorna kan sätta sig som griller i huvudet.. Vad förväntar sig deltagarna? Upplevs jag som svamlig, okoncentrerad o oplanerad? Lägger jag fokus på saker som deltagarna tycker ä oviktiga men som jag tycker är fruktansvärt viktigt? Är det konkreta råd om olika inlärningar o besvärligheter de vill ha? Tycker de att jag fokuserar för mycket på vårat, människans, röst- och kroppsspråk o för lite på hundens?
Jag hoppas i alla fall att de får med sig tankar om sig själva som hundägare och att de kan fortsätta utveckla dem..

På söndag ska jag nog ta en tur till närmsta utställningsområde o småkika lite på rasfränder till vovsorna.. Har jag tur så kanske det finns någon pussglad vovve där.. o kanske några kramglada långväga vänner.. :-)

Vaknade vid 4 i morse o somnade inte om förrns strax innan klockan ringde så ögonen börjar bli lite grusiga.. Kanske dags att börja fundilera på refrängen redan nu så kommer jag kanske till kudden innan midnatt..

Kommentarer
Postat av: Blackout

Ett litet sommarhej från en som aldrig sitter vid datorn sommartid :-)

Postat av: Nina på Johangården

Halloj... är du vaken?

2007-06-18 @ 19:39:46
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Nä, hon sover nog... smyger ut härifrån med lätta steg för att inte väcka henne.
Eller så har hon tittat för djupt i någons ögon :D
Ha det bra!

2007-06-19 @ 18:34:48
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

Blackout.. hmm.. o hur kom det där orden hit då? *S*
Hoppas o önskar dig en underbar sommar!
Nina.. Har bara fundilerat lite på shopping.. men det löste sig alldiles utmärkt *glad*
Och jo, har tittat lite djupt i några ögon men de vart rädda o sprang o gömde sig.. men det gör inget, finns ju hur många som helst där ute ;-)

2007-06-19 @ 19:19:52
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback