I morse..

.. hade sängen väldigt svårt att släppa upp mig, och om jag ska vara ärlig så hade jag ingen större lust att kliva upp.. Det är jobbigt att försöka sätta sig in i något som man inte är speciellt insatt i.. ja, alltså att formulera tankar som bara finns i huvudet.. Jag gissar vilt att det är en träningssak men någon politiker kommer jag nog aldrig att bli.. hmm.. man ska ju aldrig säga aldrig för man vet inte vad som händer i morgon dag.. och förresten så har nog nästan alla (gissar vilt) politiker spökskrivare så de behöver nog bara läsa innantill.. Lite besvärligare blir det nog när de står mitt i en intervju för då kommer ju frågor som de inte hade den minsta aning om skulle komma, om de nu inte får frågorna skickade till sig innan o journalisten skriver att Då kommer jag att okmma med oförberedda frågor.. Annars kan de ju ha en liten osynlig microfon och öronsnäcka o så sitter spökskrivaren i anrda änden o förmedlar svaren som politikern inte kan.. hmm.. verkar som att det egentligen inte är sÅ svårt att bli politiker men jag avstår ändå eftersom de för det mesta måste hålla till i storstan..

Upp kom jag i alla fall och jag hann även med 07-bussen och hoppade av strax utanför Universum.. Nu när vägarna blivit snöfria så går bussen fortare och för att inte komma för tidigt till jobbet så får jag lov att gå en liten omväg så promenaden blir något längre.. Jag inbillar mig att jag får lite bättre flås samt att kläderna sitter aningens lösare.. det där sista är nog bara inbillning för i spegeln ser jag inte ett dugg annorlunda ut.. Men det gör inget..
Längtar lite efter cykeln men den får nog vintervila ett tag till eftersom vi endast är i mitten av mars och april kan vara aningens påhittig vad det gäller väder och vindar..

Ibland blir jag lite less på en del människor.. som till exempel i går morse så fick jag sällskap i porten av en jobbkompis.. det första hon säger är att det blåser så snabla mycket.. Ja, lite grann kanske, säger jag, men det är ju Varmt! Ja, jo, det har du rätt i..  Kan dom inte försöka se det som är positivt? Nej, bara en massa gnäll på minsta lilla som inte är perfekt.. *suck* Äschan då, jag är nog lite kinkig.. ;-)

Lunchen blev överraskande.. Tog en låda från frysen (kollade att det inte var glass som hänt mig en gång) och trodde att det var råris och fläskfilé.. hehe.. När jag värmt det så upptäcker jag att det är couscous och fläskfilé (trodde jag).. hehe.. När jag börjar äta så märker jag att det var stekt marinerad kycklingfilé.. hehe.. Gott var det och K o M fick sig ett gott skratt när jag var aningens förvirrad.. Goda överraskningar är trevliga överraskningar :-)
Undrar vad jag får för mat i morgon ;-)

I eftermiddag kom lillchefen leende in och visade en liten handskriven post-it-lapp för mig.. Tack för ni ordnade en smidig resa! Den resan hade jag ordnat så jag fick lov att sträcka lite på mig och det kändes gott.. Sen ringde en kund och frågade om en uppgift som jag hade glömt fylla i igår.. Jag lovade att vi skulle försöka komma ihåg till nästa gång annars är hon väldigt välkommen att ringa.. då sa hon att hon gärna ringde för vi var trevliga att prata med.. då sträckte lite mer på mig :-)

Börjar få lite hum om det här med fruktdrinkar.. eller smoothies men med limejos som bas istället för mjölk.. Apelsin, päron och hallon funkar bra.. likaså apelsin, äpple och hallon.. och apelsin, banan och hallon är också okej.. testade med creme fraiche och det blev också bra.. behöver jag söta så använder jag honung..
Jag som sällan (och aldrig) ätit frukt förut har just nu apelsiner, äpplen, päron, bananer, kiwi, grapefrukt samt ett paket frysta hallon.. hehe.. Det är roligt att stavmixa.. och är det Gott! Jag gissar vilt att det även är lite nyttigt ;-)

Åh, små söta taxpuppisar på Hitta hem.. blit lite sjuk fast taxar inte tillhör min favvoras så är de oootroligt söta..
Ja just det, fick ett mail med en fråga om jag evenuellt skulle kunna vara lite hundvakt drygt 2 veckor i sommar åt en "liten" njuffepöjk.. eeh.. hmm.. vet ju inte när jag har semester men huuva mig vad det rycker i vovvenerven.. Hmm.. får väl avvakta några dagar tills jobbkompisarna pratat ihop sig med sina respektive eftersom jag förra året fick exakt de veckor jag ville ha..

hmm.. Grape, kiwi, banan o lite hallon.. kan det var nåt tro.. Måste testa :-)

Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Men hallå, här har du ju gjort om! :-) Man känner ju inte igen sig - och det är alltid lite roligt! :-)

Vad duktig du är med dina längre och längre promenader... nu är det ju så härligt väder också, så det gör verkligen inte ont att promenera i det.

Roligt att du får beröm för det du gör bra på jobbet. Det borde vara självklart, men ofta glömmer vi att säga de bra sakerna till varandra...

Och fruktdrinkar har du börjat med! :-) Det är en standarddel av mina helgfrukostar... nyttigt, och så himla gott! :-)

Postat av: Anne-Maj

Jag är impad över dom som är fritidspolitiker. Dom brinner för samhällsfrågor. Jag minns min tid i kyrkorådet. Kul. Men man var trött efteråt.

Ja vi dricker smoothie varje helg. 1 dl mjölk, 1 dl yoghurt och 1 dl frukt. Jag märker att den blir sur med apelsinjucie. Fruktavdelningen måste ständigt fyllas på. Dom äter ju dom i skolan också.

2007-03-15 @ 08:50:49
URL: http://anne-maj.blogspot.com
Postat av: Excessa

VS.. Ja, lite förändrignar är trevligt ibland :-)
Ingen, jag lovar, har förut sagt till mig att fruktdrinkar är gott ;-) Men till slut kom jag på det själv.. *s*
Anne-Maj.. mm, Gott med smoothies :-)

2007-03-15 @ 19:41:58
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback