Fönstertittarsöndagar..

.. är trevliga söndagar.. Egentligen skulle jag fixa lunchlådor men jag blev fångades av bilden utanför köksfönstret..

image155

Förmodligen är jag lite knasig, men det driter jag i.. Färgerna fängslade mig, liksom vindens lek i björklöven.. o gatuglittret efter regnet.. Hösten är vacker!

Tog en biltur häromdagen..

image156

Jag ser väldans bra ut med den nya rutan.. ;-D


Annars skramlar livet på som vanligt.. hmm.. Vad är vanligt?

Jobbet tar mycket kraft pga omorganisationen men så småningom ska vi väl kunna bota de skavsår som finns.. Hoppas jag i alla fall för jag trivs så himlans bra med det jag gör. Nya jobbetiderna passar mig som handen i handsken förjag hinner fixa mycket halvtimmen mellan 07,30 och 08,00.. och när jag går hem 16,30 så lämnar jag jobbet där det är. Och numer är alla på jobbet den tiden man ska vara där. Erkänner att jag är lite skadeglad men har man en heltidstjänst så ska man väl vara på jobbet hela 100%?! Speciellt om det är telefoner som ska passas och jobbet inte går att fixa hemmifrån. Okej, känner med jobbkompisen som fick en bassning och måsta rätta sig i ledet. Men hens orolighet över hemlivet ska för skjuttson inte tas ut genom att lämna jobbet i förtid. Jag har full förståelse att barn, speciellt småbarn, kräver mycket ork och kraft, men gå ner i arbetstid då istället för tycka synd om sig o smita tidigare.. Fyyy, vad elak jag är!

Dejtningen skramlar på.. Har träffat nattprataren och han var lika tokrolig live som i telefon.. Länge diskuterade vi bästa sättet att klippa sig, alltså på huvudet, gräsklippare, golfgreenklippare eller blåslampa.. Vojne vad många skratt det blev.. Men.. Ja, trots att han är sktirolig o prata med så upptäckte jag ett litet men.. han doftade alldeles för mycket rakvatten.. o jag är liite allergisk mot mycket rak- o parfymdoftande.. Kanske var han bara lite nervös o då kan ju såna saker hända.. Tror jag i alla fall. Visst skulle jag kunna säga vad jag tycker men gillar mest människor som är som de är och trivs med det. Ska ge honom en chans till för han är väldigt rolig o prata med. Men gifta mig med honom.. tveksamt...

Pratade med en annan karl häromdagen. Mycket rolig att skriva med. Men när vi började prata så berättade han för mig hur jag var som människa för han var en stor människokännare, vilket hans kompisar bekräftat.. eeehumm.. o sen sa han att han var väldigt försiktig med det här med nätdejtning för han var lite av en "offentlig" person.. Eeehummm.. Och? Honom kommer jag inte att träffa!

Bästadejten hittills är kaffledejten! I och för sig så är det inte så mycket dejtande just nu men det är en begränsad tid som det kommer vara så och bättre tider kommer att komma.. om jag förstår honom rätt. Vi har kontakt.. och den känsla han ger mig.. mmmm...

image157


Livet är skönt just nu...

Kommentarer
Postat av: Bimbo Boy

Mysigt med sol. :D

Postat av: Excessa

Bimbo boy.. Mmmm.. Solstrålar är underbara uppfinningar :D

2007-10-07 @ 22:55:41
Postat av: Lena

Härligt tösen....jag håller alla tummar som tänkas kan!

2007-10-09 @ 01:31:07
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Visionary soul

En bild där, som ser lite bekant ut... ;-) Så bra att livet är skönt för dig. Och det var värst vad många du verkar hitta på dejtsajten... jag borde nog byta sajt, tror jag... ;-) Kanske borde jag snäva in sökområdet lite också. Fast då blir det ju ännu färre karlar, via den sajten som jag är på... ;-)

Lycka till med ditt dejtande, i alla fall - du verkar ha trevligt! :-)

2007-10-10 @ 21:39:03
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: Lena

vart tog du vägen....

2007-10-13 @ 00:23:55
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Nina på Johangården säger

Säger som Lena ovan... vart tog du vägen? Hoppas allt är bra med dig och du flirtar som sjutton :)

2007-10-16 @ 09:06:33
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: En liten tant

Ja, var är du?
Hoppas allt är lika bra som när du skrev inlägget.

2007-10-16 @ 23:59:54
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: Lena

excessa min vän, hur är det...

2007-10-17 @ 00:30:07
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Excessa

Lena.. Nina.. Tant.. Jag är här.. har bara lite annat för mig *Ler

VS.. Eller också vidgar du sökområdet.. lite olikheter kan även det vara en upplevelse.. ;-) O förresten så får man byta site om man inte är nöjd.
Tack, jag har det väldigt trevligt. Önskar detsamma till dig :-)

2007-10-17 @ 20:02:33
Postat av: Visionary soul

Mja... det är lite svårt att vidga sökområdet mer, nu har jag alla karlar i hela världen som är mellan 38 och 50 år... ;-) Jag tror att mina mentala åldersgränser går ungefär där, både uppåt och nedåt. Och när det nu finns en matchningsfunktion som anger hur väl man passar ihop utifrån sina egenifyllda personlighetstester, så tycker jag att det verkar lite dumt att välja karlar som ska passa mig till mindre än 50% och där det finns "konfliktrisk"... ;-) Nu har jag hittat en som verkar lite lagom trevlig i alla fall. Det räcker bra om det bara är en, om han verkar trevlig... för min del! :-)

Har du tips på site att byta till? De jag känner till, har jag mest hört negativa saker om... och du har kanske hittat någon annan, som jag inte känner till sedan innan? Du tycks i alla fall hitta karlar i närområdet, det är mest det jag haft problem med hittills... ;-)

2007-10-17 @ 22:22:58
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: Excessa

VS.. Hela världen? Hmm.. Vad gör du om du hittar drömprinsen borta i asien till exempel? ;-)Åldern kan jag klart hålla med om, men är inte riktigt lika snäv. Har skrivit i presentationen att den som teoretiskt skulle kunna vara mitt barn eller min förälder är fruktansvärt ointressant för mig. Har man samma intressen så kan man ju ändå bli kompis med varandra.
Hmmm.. Är lite tvivlande till personlighetstester som finns för man kan ju lika men ändå olika o ändå älska varandra. Men jag har ingen aning om vad din sites test går ut på. Värderingar måste ju stämma.

Njaa, min sida är aaningens ekivok så vågar inte skriva den här *s* Men det du hört andra säga kanske inte alls stämmer på dig. Har du googlat på kontakter o ev intresse? Finns många mindre kontaktsidor för mer specialintresse om man vill.

Hoppas o önskar att den du nu hittat visar sig vara en man som är fylld av leenden som han vill dela med sig av till dig :-)

2007-10-25 @ 19:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback