Har varit lite lat..

.. så tvättstugan har blivit åsidosatt o sockarna tagit slut.. Men det gör inte så mye för det finns ju de som tillverkar sockar hela dagarna.. så nu är mitt sockförråd ordentligt uppladdat med en massa olikfärgade sockpar.. Vilket medför att det finns människor som tittar lite konsigt på mig ibland.. Fast det är ju inte mig de tittar på utan mina sockor..
Olikfärgade sockpar är trevligt.. Ibland när jag tittar ner så blir jag dock aningens förvirrad, hur nu det kan komma sig så förvirrad som jag är normalt..
 Tjockleken bör dock vara lika annars känner sig den ena foten som en liten klumpeduns.. De vita är aningens tjockare så de har endast varandra att tillgå..
Hmmm... måste nog införskaffa lite röda, oranga, gröna o gula sockor så jag får lite färg på tillvaron..

Annars lever livet precis som vanligt.. Tja, förutom att jag dejtar lite hittan o dittan..
I fredags blev det en mycket trevlig dejt med o-troliga förslag på jag vet inte vad.. dock blev det en kort kväll eftersom en son skulle hämtas hos barnvakten..
I går blev det ännu en trevligare kväll med kaffledejten.. Har varit himskans trött idag, fast det har uppvägts av mitt fåniga leende.. Inte så smart o dejta en tisdag men livet är till för att tillfredställas.. o sova kan jag göra en annan dag.. hmm.. natt menar jag för jag jobbar ju på dagarna..
Och inte att förglömma min mysiga mejlvän som jag chattpratat hemskt mycket med om allt från svetsning till släpvagnsbygge.. o så lite till då.. Tyvärr bor han cirkus 20 mil norrut.. eller det kanske bara är bra eftersom jag inte är giftaslysten än.. för gifta mig ska jag inte göra förrns tidigast när jag blir pensionär..

Äventyr är det också gott om.. hårbollarna har varit här några gånger o på fredag kommer gammelhårbollen o visiterar mig.. Fast egentligen är det inte mig han vill vara hos, för det enda han (nästan) vill är att vara ute o promenera o spana in snyggtikar..

Har också blivit bjuden på ett par upplevelser i höst.. Först ut är Lars Winnerbäck den 18 november.. o sen är det Fredrik Lindström den 24 november..
Aaah, kom just på att jag måste se till att utnyttja presentkortet på norrlandsoperan innan datumet går ut.. o biopresentkortet..

Hmmm.. Verkar som jag har fullt upp.. o så här långt är det enbart på gott.. Ja, förutom att bilens handbroms krånglar så den, bilen alltså, måste in till bildoktorn i morgon.. Men det är ju bara matriellt o sånt brukar gå att fixa.. Om det nu inte är en Stephen King-bil jag har som protesterar för att jag inte har tid med henne.. hmmm.. Får nog se till att vårda även den lite med en tvätt någon gång per år..

Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Bara 20 mil - det är ju nästgårds! ;-) M, som jag försökte med nyss, han bodde minsann 30 mil bort... och det tyckte jag var ett acceptabelt avstånd... ;-)

Låter verkligen trevligt att du haft så bra dejter. Och så mycket kul på gång, både på hund- och kulturfronten! :-)

Postat av: En liten tant

Så kul att du har kul! Gläder mig storligen.

2007-10-17 @ 22:47:21
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: Lena

Gott att du mår gott....
en utmanning på min blogg tösen finnes nu...Kram Lena

2007-10-17 @ 23:41:00
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Nina på Johangården säger

Tänk vad alla har problem med sina strumpor. Mina är snälla och håller ihop livet ut. Det enda dumma de kan göra är att följa med någon av döttrarna hem till deras strumplåda. Tyvärr har vi samma strumpstorlek, 37-38. Man ska inte ha döttrar som har samma storlek som mamman.

2007-10-18 @ 21:44:17
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

VS.. Jo det har du rätt i.. Men jag tror jag är mer för att vilja ha dejterna i närheten så man kan ta en sväng över även på vardagkvällar ;-)
Tack! Detsamma önskar jag Dig :-)

Tant.. Åh, tack. Du har en gåva som kan glädja dig åt andras glädje.

Lena..Mmmm.. Mycket!
Oj, Tack för att du tänkte på mig.. Ska försöka klarna tankarna o tänka på andra värdsliga ting.. Varma kramen till dig

Nina.. Hmmm.. Det är bara när det blir olika tjocklek på strumporna som det blir besvärligt för jag har medvetet gått in för att ta på mig olikfärgade varje dag.. Gissa om jag ibland får konstigt roliga miner av dem som upptäcker det..
Må allt leva väl med dig!
kramar

2007-10-25 @ 19:19:11
Postat av: digital transcription

Jag gillade den här bloggen hoppas jag att jag kommer att läsa den nya publikation


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback