Att vänta..

.. en liten stund innan ett möte eller bokad tid gör mig inget.. det ger mig tid till reflektion och några minuters bara varande.. Men oftast nöjer jag mig med 5-10 minuter.. I dag blev det dock aaningens mycket... närmare bestämt 24 timmar..

För några veckor sedan när jag ringde o bokade tid hos bilglasmästaren så sa jag att jag ville ha efter 25.. Och jo, det fick jag.. Första onsdagen efter.. Hela tiden sedan jag bokade hjärnan varit inne på 25:e och onsdag..
Hmmm.. i morse när jag var på väg att klä mig o cykla till jobbet kom jag på att det nog är 25:e idag.. Kollade text-TV o så var det ju.. Ädrans.. Bilglasmästaren!

I samma tanke kommer jag ihåg att i söndags när jag kom hem efter att lämnat tillbaka hårbollarna så fanns det inga lediga parkeringsplatser så jag ställde mig bilen på en gräsplätt bredvid o skulle flytta den på måndag morgon.. Snablar! Måndag var ju igår.. H-vete (vilket betyder höstvete för jag svär aaaldrig ).. Hjärtat for upp i halsgropen.. Parkeringsböter.. Vill inte ha onödiga utgifter för den kassan är aningens rågad just nu.. i alla fall tills bankpapprena är påskrivna o inskickade..

Skynda, skynda packa ryggan o så springa ut.. Fast jag förstår inte varför, för hade det setat en lapp där så var den ditsatt igår o knappast före 7 en tisdag morgon.. Drog en lättnadens suck när det inte fanns någon vit lapp på rutan..
Kom till jobbet redan 0705.. fixade kaffe.. kollade mejl o tog det lugnt.. Oooppsi så fort tiden går ibland.. öpnnade kassan 2 minuter för sent.. *s*
Tittade på lappen jag skrivit om bilglasmästaren.. tänkte onsdag 25.. Skyndade mig iväg när lunchen började.. Hittade inte någon skylt o vilsade runt i ungefär en kvart innan jag kom rätt.. När jag klev in i verkstaden såg ägaren aningens förvånad ut, men jag stövlade på o sa att jag skulle lämna in bilen.. Oooppsi, snygg var han också.. Virrade om att jag knappt hittat o svamlade på om förvirring.. - Nä, det är inte idag, sa han o skrattade, det är i morgon! - Eeehumm.. är du säker? - Japp, kom o titta! Jag har skrivit upp det. Onsdag! - Oooppsi, sa jag o skrattade.. Ja, jag är lite förvildad ibland.. Men det är okej för nu hittar jag ju hit..

Hoppas jag kommer ihåg att ta med mig bilen i morgon när jag åker till jobbet..

Annars har helgen varit skön.. Fast jag har träningsvärk i rumpan.. men det beror enbart på att jag tagit många, långa raska promenader med hårbollarna..

På dejtingsidan har det mest varit lite lärakännande vilket resulterat i många mejl och sms.. o sena telefonsamtal.. Har fortfarande kontakt med bästa kaffledejten o mer lär det bli.. Råkade dammsuga nyss o hittade kvarglömda attiraljer.. hmmm.. Månntro han är på väg att flytta in..
Har också börjat skriva o prata med en karl som har så underbar humor att jag skrattar mig hes.. o kommer i säng på tok för sent för att jag ska känna mig pigg dagen efter.. Idag är jag vääldigt trött.. Hmm.. Skrattade han? Japp, ungefär lika mycket som jag.. tror jag i alla fall.. hehe

Berättade för en av mina ringare om min komma-24-timmar-för-tidigt-till-glasmästaren.. Hon suckade o tyckte det lät väldans jobbigt.. - Nej, men det var inte så farligt. Hade ju lite svårt o hitta men i morgon kommer jag att hitta rätt på en gång! Det blev tyst ett par sekunder sen fick jag den skönaste komplimang jag någonsin fått när hon, på härlig göteborgska, sa; - Vet du att det är underbart att prata med dig för du har en förmåga att vända jobbiga saker till något som är positivt! Hela jag strålade upp o tackade fröken Nilsson för de orden *L*


Har fått en låt på hjärnan som inte låter maka på sig..
 


Livet är allt bra skönt emellanåt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback