Himskans..

.. roligt att börja jobba igen men det är skööönt att det är fredag igen! Det är en himladens tur jag kom utvilad för det har gått i 130 o så fort ska man inte åka! Inte ens på autobahn! Men lite har vi lyckats jobba ikapp efter att ha fixat o trixlat hela veckan.. o det vi inte hann med får vi ta på måndag..
Men det är inte bara det vardaglig som varit liite stressigt. De har också haft APT, och det är ju i och för sig bra att de haft.. tyder på att de klarar sig utan mig o det är jag glad för.. Men jag funderar lite på vad de pratade om o bestämde för inget protokoll är skrivet.. Några enstaka meningar har jag fått men vet inte hur mycket bslutat det blev. Är det månntro något beslut som berör mig väldigt mycket.. har de delat upp saker som jag  inte  vet men borde veta..  Äschan då, jag är bara lite kinkig. Säger någon att jag inte gör rätt jobb så kan jag hänvisa till att jag inte sett något protokoll på det! Så det så!
En stor omorganisation har varit på G och idag började den. Visserligen tror jag att den på sikt kommer att bli bra, men det är liiite inkörningsskavsår... på gott o ont.. Idag hade vi en del jobb kvar o jag satt, enligt schema, på inkommande samtal. Vad de andra gjorde vet jag inte men det hände inget med daxens jobb.. eehmm.. Vid 10 flaggade jag rätt ut o frågade om någon tittade på dem.. Viktigpettra (o jag såg riktigt hur hon snipade med näsan) sa Nej, har du inte läst mejlet? Erkänner att jag tappade hakan men samtidigt skrattade jag inombords och hornen på mig växte när lilla Devil satte sig på min axel, växte o blev lika stor som turning torso, o riktigt slog in de ord hon sagt.. Haha.. Ska det vara på det viset så kan du ge dig på att jag kommer o hacka tillbaka när tillfälle ges..
Vi har fått schema för hur vi ska vara inloggade, och det är väldigt bra. Visserligen har jag o bj kommit överrens om att dela på dagarna men någon av oss kommer alltid att vara tillgänglig.
Mina nya jobbetider känns också mycket bra; 07,30-16,30! Härligt o få gå hem halvtimmen innan jag gjorde förut. Men! Stort MEN! Den som gjorde schemat visste och vet inte att bj också går hem 16,30. Alltså är det ingen inloggad sista halvtimmen. Vi flaggade till de som jobbar längre (men har sovmorgon) att ingen är inloggad.. haha.. De hade såå mycket kvar att de inte alls kunde tänka sig logga in.. Visst är gränser bra men lite flexibilitet skadar inte.. Sprang på chefen innan jag gick o sa som det var, ingen inloggad.
- Jamen, då får ju flickorna logga in!
- Då få du säga det till dem för jag har slutat! Trevlig helg!

På onsdag blir det visst lite övertid. Har jag hört korridorerna viska.. Frågade chefen idag och Jo, det är tänkt så! Ehhhmm, funderade lite på när den informationen kommer att gå ut.. Även om jag bor o lever själv så betyder inte det att jag har lust o vill stanna efter jobbedagen..  Speciellt inte om ingen ens frågar om jag Kan jobba över! :p
Ja, det är lite cirkus.. och förmodligen kommer det lbi en del skavsår men förhoppningsvis blir det bra så småningom..


Äschan då vad kinkig jag är. Förmodligen beror det på att kaffledejten jobbar hele helgen.. Visst skickar han rara sms men det liksom räcker inte riktigt.. hmmm.. Egenteligen är han ju redigt elak när han gör så för det gör ju att jag vill träffa han än mer, o han kan inte.. Jo, en riktig elaking är han..
eller också har jag pms 2 veckor för tidigt..

Men nu är det fredag och jag är än mer vildvuxen än i måndags.. Månntro jag behöver ta fram trimmern eller om jag ska låta kalufsen växa.. kanske färga den för sånt livar upp.. Men det får bli en annan dag för ikväll ska jag bara ligga i soffan o lura..

Önskar mig, och Dig, en skön o avslappnande helg!

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården säger

Låt håret växa, det har jag gjort och nu är det nästan till midjan. Jösses vad fort det gått. Varmt och hemskt när det är varmt ute, skönt på vintern. Ha en skön helg!

Postat av: Excessa

Nina.. Tro mig, jag har försökt. Men när jag sen går till någon frisör så säger jag i 99 fall av 100; Gör som du ser är bäst! hmm.. Konstigt nog så kommer jag alltid ut snaggad..
Tack och detsamma i massor till Dig!

2007-09-08 @ 20:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback