Planeringar..

.. är ju inte min starkaste sida.. men det gör ingenting för ibland är jag lite flexibel och att ett möte inte blir av eller framskjutet är sånt som händer.. Fast det är klart, är det något livsviktigt som att komma i tid till tåg eller flyg så är jag aningens överplanerande eftersom jag är ute i mycket god tid..

I går till exempel planerade jag att sussa redan vid 21-tiden eftersom det kändes som att ögonlocken var gjorda av skumgummi o tankarna somnat redan innan 19.. Tyvärr så blev det inte så eftersom ett litet sms smög sig in i min lur..
Har du något kaffe o bjuda på? *L*
Nu?
Ja!

H-vete! Jag vill ju träffa han o det är 2 v sen sist.. Men är trött som en gnu.. Fast kaffe piggar ju upp.. liksom trevligt sällskap..
Okej! *L*

Hann fara runt o plocka undan det mest röriga. Däremot hann jag inte byta om utan hann fick se mig i bästa bekvämlighetskostym vilken består av urtvättade mjuka sköna kläder.. Trodde nästan han skulle vända då han såg mig när jag var ner o öppnade porten.. Men nää, det gjorde han inte. Han bara log o gav mig en lång goo kram.. Skum karl!

Starkt kaffe o trevligt sällskap gör att man, Jag, lyckades både få, och ge, många tankar och sköna leenden.. Okej, lite skön fotmassage var inte helt fel det heller.. hmm.. Lite? Äschan då, det var en underdrift..
När han gick vid midnatt så tänkte jag att honom ser jag gärna igen.. Och jag tror nästan att han tänkte detsamma för han glömde en sak här, visserligen ingenting som inte går att ersätta, men det ger ju en orsak att komma tillbaka.. eller så håller han bara sakta på att flytta hit.. ;-)

Vaknade vid halv 7 o kände mig konstigt nog pigg, men efter frukost lurade jag flera timmar i soffan och herrejösses mig vilka drömmar jag hade.. Resten av dagen har mest gått åt till att bara vara, vilket kan vara nog så svårt ibland.. Hade tänkt titta in i tvätt-stugan men eftersom jag vet att jag inte skrivit upp mig så lät jag det vara till en annan dag eftersom garderoben fortfarande innehåller rena kläder..
Lyckades i alla fall grädda våfflor som jag njöt av tillsammans med vanlijglass och blåbärssylt.. Mums!

I kväll kommer jag dock inte att öppna dörrens ens om vilda hästar knackade på.. Fast jag har inte den minsta aning om varför vilda hästar skulle vilja besöka mig..

I morgon är ett nytt oskrivet blad..

Försök göra någon glad,
om det så bara är dig själv!
?

Det ska i alla fall jag försöka..


Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården säger

Men om kaffemannen knackar på då... och inte några vilda hästar? För hästar dricker ju inte kaffe och ger inte fotmassage...

Postat av: Excessa

Nina.. Kaffemannen jobbar inatt.. o själv har jag ju redan somnat för länge sedan..

2007-09-08 @ 22:44:07
Postat av: Lena

god intention....

2007-09-09 @ 00:45:36
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Lena

dessutom glömde jag skriva i natt...(jag var rätt trött....) att jag gillar dina uttryck som "Skum karl",,,bara för att ...du inser inte att det du bär innanför är det viktigaste vännen, inte ett par urblekta myspysbrallor...kramen!Hoppas din söndag är skön...och släpp in "hold your horses to night..."

2007-09-09 @ 17:13:12
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Excessa

Lena.. Det är bara jag som är lite blygsam, eller kanske bara de automatiska skyddsmurarna försöker hävda sin rätt..
Men jag lovar, hittills så har vi båda släppt in "hold your horses tonight.."
Och, i de flesta mejl och sms så sjunger Nanne Grönvall i bakgrunden "Jag måste kyssa dig.."
Tack och skönaste söndagskramen till Dig!

2007-09-09 @ 17:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback