Behöver hjälp!

Har insett jag behöver en ställbar provdocka för fortsatta handarbeten.
Har googlat o hatt mig men dem är aningens svåra hitta till ett bra pris för är ju inte miljonär jag, inte ens tusenkonstnär.

Någon som har tips om var man kan leta och hitta en provdocka?

Kommentarer
Postat av: Lena

ska hålla utkik...

Postat av: Pia

Hej! Har ingen provdocka till dig, men vill bara tala om att jag gillar din blogg.. Den är riktigt rolig att läsa.. Reagerade på ordet vojne och undrar om du kommer längre norrifrån, som jag?

2008-05-19 @ 08:43:55
Postat av: Excessa

Lena.. Tack snälla du

Pia.. Välkommen och tack så mycket. Ett leende är bland det bästa man kan dela med sig.
Ja, just nu bor jag väldigt mycket sör om nordligaste stället jag bott, Övertorneå. Men ändå än mer norr om sydligaste ställe jag bott, Svalöv. Sör om födslostället, Kalix, men norr om uppväxtstället, Borlänge. Äschan vad jag svamlar.. känner mig snart som infödd Uumäbo :-)

2008-05-19 @ 17:50:30
Postat av: Pia

Ok, då förstår jag.. själv är jag uppvuxen ännu längre norrut, 6 mil söder om Gällivare.. Sen Piteå, Karlstad, Luleå och nu Umeå. Här jobbar jag på Tolkcentralen för döva och hörselskadade.. Själv då?

2008-05-19 @ 18:10:54
Postat av: Excessa

Pia.. *L* Vi har en hel del gemensamt märker jag.. Har pluggat i Vålberg (utanför Karlstad), bott o jobbat i Luleå ett tag.. Vill dock inte avslöja mig för mycket här i bloggen så jobbet utelämnar jag eftersom branschen är aaningens liten.. Men om du vill kan du mejla; excessa at hotmail.com

2008-05-20 @ 17:43:24
Postat av: Pia

Okidoki.. det kommer ett mail :o) Om du vill så kan du gå in på min blogg, anjocapi.blogg.se och kika.. Har alldeles nyligen börjat blogga så... är lite amatör än.. Hur går det med provdockan? Någon tur?

2008-05-20 @ 19:40:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback