Ett år..

.. som gått fruktansvärt fort.. Gissar jag har haft en hel del roligt.. Jaa, erkänner jag haft mycket roligt..  Fick för mig att idag var en årsdag o tittade tillbaka på vad jag skrev förra året vid den här tiden.. Snattran också, var visst i början på månaden som den dagen var..
Mycket har hänt o faktikst en hel del dejtande med en o samme.. vilket har gett oräkneliga leenden o skratt.. Ok, en del svackor har det också varit.. en del surhet o PMS-hormoner.. ett par gånger har reptilen smygit sig ut ur hjärnan o reagerat på situationer som påmint om långt tillbakahändelser.. Men det konstiga är att jag har vågat visa dem utan att bli negligerad eller nonchalerad.. vilket gett mig tillfällen att i efterhand se på mig själv o mitt agerande, kunnat förklara vad som gjorde det men också be om förlåt för jag reagerade som jag gjorde.. Jag har ju också fått förklaringar till varför det blev som det blev o den bett om förlåt.. Det här måste ju betyda att jag inte helknasig eller totalknäpp.. bara liiite aaningens fellärd från det jag var liten.. Fnasiken så trevligt det är att saker o missförstånd inte behöver bli en maktkamp o evighetslång surhet.. Jag lär mig massa om mig själv o tycker mer o mer om mig vilket får mig att tycka mer om andra.. Ja, alltså, dem som är snälla med mig..

Blev så himla glad när jag hittade en hit från förra året.. Shayne Ward..
If that´s OK whit you..Ja, ungefär så jag fortfarande känner mig när jag dejtar nattprataren.. några familjemiddagar har det inte blivit o efter att ha hittat en artikel från 1894 om hur kvinnor förväntades vara när de gift sig så lovar jag att jag ALDRIG kommer gifta mig..

Ruth Smythers råd för nygifta unga kvinnor.

* " Den smarta hustrun tillåter maximalt två korta sexuella kontakter i veckan. Allt eftersom åren går bör hon försöka få också den frekvensen att minska. Spelad sjukdom, trötthet och huvudvärk är de smartaste sätten att uppnå detta."

* En självisk och sensuell make kan lätt få övertag över sin fru. Glöm därför aldrig detta grundläggande råd: ge lite, ge sällan och framförallt ge motvilligt. Annars kan ett i övrigt respektabelt äktenskap lätt förvandlas till en orgie i sexuell lust."

* "En smart hustru gör det till en regel att aldrig visa sin nakna kropp för sin man, eller låta honom visa sin nakna kropp för henne".

* "Många män får sin mesta sexuella tillfredsställelse precis efter sexakten då de känner sig lugna och helt avslappnade. Därför måste hans hustru se till att det inte blir någon lugn och skön stund för honom efteråt. Annars kommer han snart att känna sig uppmuntrad att försöka igen."

* "När maken får sin vilja fram ska hustrun ligga så stilla som möjligt. Kroppsrörelse kan uppfattas som sexuell upphetsning av den optimistiske maken. Sex ska, när det inte kan undvikas, endast praktiseras i  totalt mörker."

* " Gräl och tjat och gnabb har visat sig väldigt effektivt sent på kvällarna då mannen vanligtvis brukar försöka få sin vilja fram. Börja gnabba med honom ungeför en timme innan han brukar försöka förföra dig."

*" De flesta män är av naturen perverterade, och kommer om de ges minsta chans vilja ha de mest avskyvärda sexakter som till exempel att genomföra sexakten i olika positioner."

* "Vid det tionde bröllopsdagen har många hustrur klarat av barnafödandet samt klarat av det ultimata målet att avsluta all sexuell kontakt med maken".



Fast det klart.. jag är ju inte speciellt ung.. Men det gäller enbart papperssiffrorna.. 


Mer leenden åt folket..


Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Men herregud... visst måste det vara ett skämt, den där listan? Fast inte så jättekul skämt heller... menar hon allvar, den där människan som gjort listan?? Hon kan inte ha varit gift i så fall, antar jag... Är det jag som är dum, eller finns det någon röd tråd i "en smart hustru"-råden? Jag menar, finns det något mål med den "smartheten", vad är det en smart hustru ska uppnå med alla de där elaka och livsförstörande tricksen?



Du, jag tror att du lugnt kan gifta dig, jag tror inte att någon enda människa förutom hon som skrev dem, kan tycka att det finns något "smart" med att agera sådär när man är gift... och absolut fler leenden åt folket! :) Roligt att höra att du känner att du haft ett bra år! :) Jag är glad för din skull!

Postat av: Excessa

VS.. Nej, var nog inget skämt. Hon var gift med en präst o boken kom ut i slutet av 1800-talet o på Den tiden kunde dem nog skrämmas på allehanda sätt.. Hittade artikeln på expressen.se



Giftemål får dock vänta för jag har det så himskans bra just nu leer

Tack snälla. Har din bild "Tillträde tillåten" som ligger framför datorn o jobbar på det :)

2008-10-26 @ 17:29:42
Postat av: Lena

Härligt med leenden...

ja du nu nalkas vintertid och jag ser dig då ständigt med någonting rött...

och sparken, och pulkan och kullerbyttor, äänglar och leenden...

Kramen

Lena

2008-11-02 @ 17:57:35
URL: http://lenjangel.webblogg.se/
Postat av: Excessa

Lena.. Tack snälla för du påminner mig om mig..

*Kramar med bylsig röd dunjacka o frostiga kinder

2008-11-03 @ 20:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback