Det där med val..

.. är inte alltid lätt.. eller rättare sagt kan det vara väldigt svårt.. Speciellt om det blir vääldigt många att välja mellan o jag inte har den blekaste aning vad de står för.. Är nog därför pensionsvalet känts som rena rama djungeln för mig.. Aktier, fonder o förvaltningar *suck* jag är inte det minsta intresserad av att flytta pengar, som bara är siffror på ett papper, hit o dit. Jag har inte minsta intresse att följa börser o utvecklingar hit o dit, vilket ledde till att jag valde att inte välja..

Men, inget är statiskt, inte ens en bult.. Över tiden så förändras den.. till o med rostfritt stål förändras.. liksom jaget.. Förra året, eller kanske det var än längre sedan, hittade jag en pensionsdoktor o i kväll har jag vågat placera dem mina pensionspengar som bara är ett par siffror på ett papper.. så nu kommer jag bli en rik pensionärska ;-)

Våren har kommit o knackat på dörrn.. Ja, till o med gläntar lite.. Förra veckan var det flera solstrålande dagar o takdroppet är alldeles alldeles underbart att både se o höra.. I solens värmande strålar glittrar de som diamanter.. På vägarna försvinner snön o grus o sand är det enda som blir kvar.. Dammigt? Ja! Men så härligt att stå o luta sig mot en varm tegelvägg, blunda o känna lite kyliga vinder mot ansiktet som värms av solen, o så lyssna till alla förbipasserande fotsteg i gruset.. Bara ta till vara nuet en liten stund på lunchen..Uunderbart..

I övrigt så kan jag väl bara säga att jag har det rätt bra.. Många skratt o leenden blir det.. Jag har även blivit en hejare på att köra microhelikopter o lärt mig justera o skjuta ner den andra helikoptern.. hehe  Jaja, ibland blir även min nerskjuten o börjar snurra ohanterligt men då skrattar jag bara o lyfter upp den o börjar om.. Köra helikopter är bara såå kul..

Ser fram emot helgen efter påsk.. låångweekend i Storstan...

Må väl o samla på leenden :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback